Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

22.490 Ft

Cthulhu hívása: Az őrző szabálykönyve - alapkönyv

22.490 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A Vének uralták a földet eónokkal az ember felemelkedése előtt. Ciklopszi városaik nyomai még mindig fellelhetők távoli szigeteken, a változó sivatagi homokban eltemetve és a sarkvidékek fagyos pusztaságain. Eredetileg a csillagok közül érkeztek erre a világra. Most szunnyadnak, mélyen a föld alatt vagy a tengerek mélyén. Amikor a csillagok állása kedvező, újra e világ felszínét tapossák majd.

A Cthulhu hívása egy asztali szerepjáték, amely H. P. Lovecraft világain alapul. Ez a titkok, rejtélyek és a horror játéka. Rendíthetetlen nyomozók bőrébe bújva különös és veszélyes helyekre utaztok, álnok cselszövéseket lepleztek le és szembeszálltok a Cthulhu-mítosz borzalmaival. Épelmét pusztító lényekkel, szörnyekkel és őrült kultistákkal találjátok szemben magatokat. Furcsa és elfeledett tudást tartalmazó kódexekben olyan kinyilatkoztatásokat fedeztek fel, amelyeket nem embernek szántak. Te és a társaid dönthetitek el a világ sorsát.

Ez a könyv, Az Őrző szabálykönyve tartalmazza a játék szükséges alapvető szabályokat, háttérinformációt, útmutatót, varázslatokat és szörnyeket. Ez a könyv a Titkos Tudás Őrzőjének (az Őrzőnek) íródott – annak a játékosnak, aki a többieknek bemutatja a kalandokat. E könyv legalább egy példányára szükséged van, hogy Cthulhu hívását játszhass. Nem árt, ha a többi játékos – a nyomozók – rendelkezik egy vagy több példánnyal A nyomozó kézikönyvéből, ami a karakteralkotás, képzettségek, foglalkozások, felszerelések és több más dolog részletesebb szabályait tartalmazza.

A Cthulhu hívása 7. kiadása visszamenőlegesen kompatibilis a korábbi kiadványokkal. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!