Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

9.990 Ft

Pingvin légitársaság

9.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Pánikoló pingvinpilóták

A Pingvin légitársaság vicces kommunikációs partijáték nagyobb társaságoknak is. A játékosok pánikszerűen nyomkodnak gombokat és húzogatnak karokat a földi irányítás utasításai szerint...

A gép sikerrel felszállt, ám ez önmagában sajnos nem elég! Valahogy fenn kéne tartani a levegőben, aztán a megfelelő helyen finoman letenni – nem pedig elszenvedni egy légikatasztrófát. A gond csak az, hogy a pilótafülkében tobzódó pingvineknek fogalmuk sincs, hogy kell repülőgépet vezetni!

A játékot két fős csapatokban játsszuk. A csapat egyik tagja lesz a földi irányító, a másik pedig a pilóta. Utóbbi előtt hatalmas műszerfal terül el, tele kijelzőkkel, gombokkal, karokkal, potméterekkel, mindenféle formában és színben. A földi irányító húz egy kártyát, amin látható, hogy mely gombokat kéne a pilóta pingvinnek megnyomnia. A földi irányítónak nincs más dolga, mint elmagyarázni, hogy néz ki az adott kapcsoló. Bármit mondhat, és bármilyen hosszan magyarázhat, ám azt nem árulhatja el (mivel az irányító toronyból nem is látja), hogy a gomb a zsúfolt műszerfal mely részén található. „Egy ilyen nagy piros izé, olyan, mint egy gomba, és van mellette négy gomb, kerek, fehér, nagy gombok, az elsőn egy propeller van, a másikon egy fura izé, na azt kéne megnyomni” – valahogy így.

A csapatnak 30 másodperc áll a rendelkezésére a feladat megoldásához, ezt egy homokórával mérik. Ha sikerült, az irányító húzhat egy újabb feladatkártyát, és megpróbálkozhat azt is átadni – a sikeresen megszerzett kártyákért ráadásul jutalom jár: megfordíthatják a homokórát! De egy csapat egy körben legfeljebb 5 kártyát teljesíthet, aztán a következő pároson a sor.

Vajon sikerül a pingvineknek levegőben tartani a gépet, vagy belezuhannak az óceánba? Csak azon múlik, mennyire vagy rátermett pingvinpilóta!

         

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!