Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

21.990 Ft

A rókák tudománya

21.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Kövesd nyomon a rókák fejlődését, gyűjts támogatókat a kutatásod mellé, és legyen Tiéd a legszelídebb róka!

1958-at írunk. Abban az időben, amikor a Szovjetunió elutasította a mendeli genetika elméleteit, és a Liszenko-féle áltudományt hirdette. Akik nem hódoltak be, azokat elbocsátották - már a szerencsésebbeket.
Ekkor kezdett bele Beljajev és Trut kockázatos kísérletükbe, amiben a kutyák háziasításának évezredes folyamatát próbálták modellezni, csak rókákkal.
A kísérlet lenyűgöző eredményeket ért el: bár csak szelídségük alapján választották ki a rókákat, számos olyan fizikai jellemvonást is észleltek rajtuk, amiket a háziasított állatoknál szoktunk: foltokat, lógó füleket, kunkori farkat.

Készen állsz arra, hogy te magad irányítsd a folyamatot és megtapasztald a háziasítás csodáját?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!