Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Forever Home

Ki ne foglalkozna szívesen gazdátlan kutyusokkal, tanítaná meg őket trükkökre, csak hogy hamarabb találjanak új gazdira – egy szerető otthonban?

Ez a témája a Forever Home-nak, a könnyed családi játéknak, amelyben 7féle kutyusból kell a játékosoknak a saját táblájukra gyűjteni, és úgy rendezni őket, hogy a trénerkártyák szerinti minta jöjjön ki. Az így „betanított” kutyusok kerülnek aztán a négyféle otthon egyikébe – amelyek mindegyike máshogy jutalmazza a játékost pontokkal. A lapkagyűjtögetés és mintakirakás tétje az a 7 kutyafigura, amely a többségekért ad pontokat – melyik színű kutyusból legyen a játék végén a legtöbb a táblátok különböző részein.

Készen álltok hát, hogy a többieknél több trénerkártyát teljesítsetek, több kutyának találjatok új otthont – és a játék végén a ti menhelyetek szerezze a legtöbb hírnévpontot? Akkor készüljetek, mert idén májusban elhozzuk nektek magyarul a Forever Home-ot, ezt a színes és kedves kutyás játékot!